جایگزینی کامل اقلام غذایی سالم با ناسالم در خطوط هوایی طی 3 ماه آینده

جایگزینی کامل اقلام غذایی سالم با ناسالم در خطوط هوایی طی 3 ماه آینده به گزارش عطر و تن، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از برگزاری جلسه با شرکتهای هواپیمایی به منظور بررسی چالش های جایگزینی اقلام غذایی سالم با ناسالم در هفته پایانی اسفند ماه اطلاع داد.



دکتر احمد اسماعیل زاده در گفتگو با ایسنا، درباره جایگزینی اقلام غذایی سالم با ناسالم در پروازها اظهار نمود: جلسات بین دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با سازمان هواپیمایی کشوری و شرکتهای هواپیمایی به منظور جایگزینی اقلام غذایی سالم در شهریور ماه سالجاری به نتیجه رسید. بر این اساس، «آب گازدار»، «پوره های میوه یا سمنو» و «آبمیوه های صد درصد طبیعی» به ترتیب جایگزین «نوشابه های گازدار»، «ژله و دسر» و «نکتار و آبمیوه های مصنوعی» می شوند.

وی در رابطه با زمان جایگزینی اقلام غذایی ناسالم با سالم توضیح داد: برپایه برنامه ریزی های انجام شده، شرکتهای هواپیمایی موظف بودند از آغاز دیماه اقلام غذایی سالم را جایگزین اقلام غذایی ناسالم کنند. بررسی ها مبین این بود که برخی شرکتهای هواپیمایی نسبت به جایگزنی اقلام سالم با ناسالم اقدام نکرده اند و برخی به شکل ۵۰ درصدی این جایگزینی را انجام داده اند. دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، چرایی اجرا نشدن جایگزینی اقلام سالم با ناسالم را پیگیری کرده و شرکتهای هواپیمایی در پاسخ اظهار کرده اند به علت این که خریدهایی از قبل داشته اند، فرصتی برای جایگزین اقلام سالم با ناسالم در اختیار آنها قرار گیرد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه باجایگزینی اقلام غذایی سالم با ناسالم در پروازهای داخلی ادامه دارد، اظهار داشت: جلسه ای، روز شنبه (۲۵ اسفند) با شرکتهای هواپیمایی برگزار می نماییم با چالش های پیش روی این شرکت ها در زمینه جایگزینی اقلام سالم با ناسالم آشنا شویم. شرکتهای هواپیمایی با تغییر اقلام غذایی در پروازها موافق هستند و این تغییرات به پیشنهاد آنها اعلام شده است. امیدواریم که برنامه جایگزینی اقلام غذایی سالم با ناسالم طی ۲ تا ۳ ماه آینده به صورت کامل اجرا شود.

اسماعیل زاده اظهار داشت: هم اکنون، «آب گازدار»، «پوره های میوه یا سمنو» و «آبمیوه های صد درصد طبیعی» به ترتیب جایگزین «نوشابه های گازدار»، «ژله و دسر» و «نکتار و آبمیوه های مصنوعی» می شوند اما وزارت بهداشت جایگزینی سایر اقلام غذایی سالم با ناسالم در پروازها را هم پیگیری می کند.





منبع:

1403/12/24
12:16:59
5.0 / 5
16
تگهای خبر: بهداشت , وزارت بهداشت
این مطلب عطروتن را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
عطر و تن
پربازدید ها

جالب ترین ها

جدیدترین ها

atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه

عطر و تن: راهنمای جامع شما برای سلامتی، زیبایی و خوشبویی. از آخرین اخبار دنیای بهداشت و سلامت تا معرفی عطرهای بی‌نظیر و ترندهای دنیای مد، همه چیز را در یکجا بیابید.