رئیس دانشگاه علوم پزشكی بابل خبرداد
تسریع در پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، در دولت سیزدهم
به گزارش عطر و تن، مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، حمایت دولت برای توسعه زیر ساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل را ستودنی دانست و اظهار داشت: با عنایت به سیاست دولت سیزدهم که تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت قرار گرفته است، فرآیند تکمیل طرح های عمرانی و زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی بابل شتاب گرفته است.
سیدعلی مظفرپور شامگاه ۷ دیماه در بازدید وزیر بهداشت از پروژه های بیمارستان های بابل و بابلسر، اظهار نمود: از مجموع ۲۹ طرح نیمه تمام دانشگاه که شامل ۶۸ هزار و ۳۶۰ متر مربع است، ۵۰ هزار متر مربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: احیای ۲۲ پروژه از مجموع ۲۹ طرح نیمه کاره دانشگاه علوم پزشکی بابل در دولت سیزدهم از افتخارات ماندگار دولت مردمی است.
وی افزود: احیا و پیشرفت ۹۸ درصدی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی نوین امیرکلا، ساخت مرکز دیالیز یکصد تختخوابی توسط خیرین، پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز جدید درمان نازایی حضرت فاطمه زهرا (س) (در این مرکز تابحال بیشتر از ۲۵۰۰ نوزاد متولد شد)، پیشرفت ۹۸ درصدی ساختمان دندانپزشکی بابل، شروع عملیات و پیشرفت ۲۰ درصدی بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی شهید رجایی بابلسر با ظرفیت گردشگر درمانی، شروع ساخت مرکز جامع تشخیصی، پیشرفت ۹۰ درصدی سلامتکده طب ایرانی بابل بعنوان اولین کلینیک تخصصی طب سنتی در شمال کشور و اتمام ساخت مرکز نوآوری گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، همچون پروژه های این دانشگاه هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: اتمام ساختمان نمایشگاه فرهنگی، اتمام فاز نخست ورزشگاه بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده است.
مظفرپور با اشاره به اینکه از دیگر اقدامات شاخص، پشتیبانی و اجرای طرح های خدمات درمانی مجانی به شهروندان در غالب طرح سی شب سی مسجد بود که با استقبال بی نظیر مردم شهرستان و رضایت مندی بی سابقه آنان در طول این سال ها بوده است، اظهار نمود: پشتیبانی از مرکز کاشت حلزون شنوایی دانشگاه علوم پزشکی بابل از دیگر اقدامات شاخص این دانشگاه بوده که منجر به بازگشت شنوایی در ۹۸ کودک ناشنوا شده است.
وی یاداور شد: دانشگاه علوم پزشکی بابل در افق و چشم انداز پیش روی خود می خواهد تا با راه اندازی دانشکده داروسازی، ورزشگاه بانوان، تکمیل بیمارستان ۳۲ تخت خوابی بندپی شرقی، کلینیک ویژه لاله آباد، تکمیل بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی در بابلسر با هدف توریسم درمانی، مرکز توانبخشی بیمارستان شهید یحیی نژاد، راه اندازی بیمارستان فوق تخصصی چشم، اقدام جهت دریافت مجوز برای بیمارستان های ۳۰۰ تختخوابی جایگزین یحیی نژاد و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان گامهای بلندی را در جهت بهبود و ارتقاء خدمات بهداشت و درمان به مردم شهرستان بابل و هم استانی های دیگر عرضه کند.
مظفرپور اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد، در سال ۱۳۶۴ نخستین گروه دانشجو را پذیرفت که این امر سبب شد تا این دانشگاه بعنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خویش را آغاز کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده شامل دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، داروسازی، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی و یک پژوهشکده است
مظفرپور اظهار داشت: هم اکنون این دانشگاه پزشکی در بابل بیشتر از چهار هزار و ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای اولین بار ۲۴ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خویش را شروع کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل، با بیان این مطلب که خدمت رسانی به بیماران غیر بومی از سراسر مازندران و استان های دیگر افتخار ماست، اضافه کرد: درصد اشغال تخت در بیمارستان های دولتی بابل، حدود ۸۰ درصد است که در تعاریف بیمارستانی، این آمار میزان بالایی به حساب می آید.
مظفرپور اظهار نمود: بیشتر بیماران بستری غیر بومی در مازندران، از غرب این استان هستند. البته از استانهای همجوار هم بیماران، برای درمان به بابل رجوع می کنند.
وی افزود: بیمارستان فوق تخصصی کودکان امیرکلا بعنوان تنها بیمارستان فوق تخصصی دولتی کودکان در شمال کشور است. حدود ۶۰ درصد از بیماران این مرکز از شهر های دیگر استان و هم استانهای مختلف کشور هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه حضور پزشکان مجرب و تجهیزات پیشرفته، سبب رجوع بیماران غیر بومی به بابل است، افزود: خدمت رسانی به جمعیت بیشتر از نیم میلیون نفری شهرستان بابل و شهر های دیگر کار بسیار بزرگی است که کادر درمان انجام می دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اضافه کرد: انجام بیشتر از یک هزار و ۵۰۰ پیوند کلیه، بیشتر از ۳۳۰ پیوند مغز استخوان و انجام کاشت حلزون شنوایی برای ۹۸ کودک مبتلا به ناشنوایی، همچون خدمات ماندگار این دانشگاه و مراکز درمانی آن است.
مظفرپور خاطرنشان کرد: انتظار بیماران و کادر درمان و همه خدمتگزاران مردم آن است که در توزیع اعتبار این نکته لحاظ شود که مراکز درمانی بابل فقط به بیماران این شهر خدمت رسانی نمی کند و خدمات آنها فرا شهرستانی است.
منبع: atrotan.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب