یك دكترای تخصصی بهداشت: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند به گزارش عطر و تن، لرستان یک دکترای تخصصی بهداشت اظهار داشت: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی نماید. الهه عسکری در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: سیر دارای یک ترکیب گوگرددار بنام آلیین است که بی رنگ و بی بو است. وی افزود: هنگامی که سیر را خرد یا له می نماییم این ماده توسط آنزیمی بنام آلییناز که در بافت سیر بصورت محبوس وجود دارد، هیدرولیز شده و آلیسین تولید می کند که علت بوی نامطبوع سیر است. عسکری افزود: در هنگام تهیه ترشی سیر، پوست سیر را می گیرند که این کار سبب ایجاد خراش هایی روی سطح سیر می شود. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: این کار موجب می شود آلییناز فعال و مقداری آلیسین تولید شود که در محیط اسیدی سرکه با اسیدآمینه های موجود در سیر واکنش می دهد و ترکیبات رنگی (طیف وسیعی از آبی تا سبز) به وجود می آورد. این دکترای تخصصی بهداشت اضافه کرد: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند و و برای بدن مضر نمی باشد و رنگ آن هیچ تاثیری بر طعم سیر نمی گذارد. وی اظهار داشت: در برخی از فرهنگ ها، حتی سیرهای رنگارنگ دارند و از آنها در تهیه انواع غذاها استفاده می نمایند. 1403/09/10 13:32:21 5.0 / 5 288 تگهای خبر: بهداشت , پزشك , فرهنگ این مطلب عطروتن را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شروع موج دوم سفرهای نوروزی وزارت بهداشت پیگیر برقراری فوق العاده خاص برای کارکنان نظام سلامت مبحث پزشک خانواده و نظام ارجاع در دستور کار وزارت بهداشت است لزوم اقدام فوری برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه نظرات بینندگان در مورد این مطلب عطروتن نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳