یك دكترای تخصصی بهداشت:

سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند

سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند به گزارش عطر و تن، لرستان یک دکترای تخصصی بهداشت اظهار داشت: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی نماید.


الهه عسکری در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: سیر دارای یک ترکیب گوگرددار بنام آلیین است که بی رنگ و بی بو است.
وی افزود: هنگامی که سیر را خرد یا له می نماییم این ماده توسط آنزیمی بنام آلییناز که در بافت سیر بصورت محبوس وجود دارد، هیدرولیز شده و آلیسین تولید می کند که علت بوی نامطبوع سیر است.
عسکری افزود: در هنگام تهیه ترشی سیر، پوست سیر را می گیرند که این کار سبب ایجاد خراش هایی روی سطح سیر می شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: این کار موجب می شود آلییناز فعال و مقداری آلیسین تولید شود که در محیط اسیدی سرکه با اسیدآمینه های موجود در سیر واکنش می دهد و ترکیبات رنگی (طیف وسیعی از آبی تا سبز) به وجود می آورد.
این دکترای تخصصی بهداشت اضافه کرد: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند و و برای بدن مضر نمی باشد و رنگ آن هیچ تاثیری بر طعم سیر نمی گذارد.
وی اظهار داشت: در برخی از فرهنگ ها، حتی سیرهای رنگارنگ دارند و از آنها در تهیه انواع غذاها استفاده می نمایند.


1403/09/10
13:32:21
5.0 / 5
48
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه