عامل خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی در محل کار، کدام است؟

عامل خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی در محل کار، کدام است؟ به گزارش عطر و تن، خراسان رضوی بیماری قلبی علت شماره یک مرگ در ایالات متحده است. بر مبنای نتایج تحقیقات، دو عامل استرس زا روانی یعنی فشار شغلی و سیستم عدم تعادل بین تلاش و پاداش در محل کار، امکان دارد خطر بیماری قلبی را بالا برند با این وجود، تعداد کمی از تحقیقات به این اثر ترکیبی توجه کرده اند.


به گزارش تک اکسپلوریست، عدم تعادل بین تلاش و پاداش، مفهومی است که یک محیط کاری روانی-اجتماعی استرس زا را مشخص می کند. این مفهوم نشان دهنده عدم تعادل بین تلاش و پاداش های دریافتی است.
نتایج تحقیق جدید توسط انجمن قلب آمریکا به بررسی اثر جداگانه و ترکیبی فشار شغلی و بروز بیماری عروق کرونر قلب در گروهی از کارگران یقه سفید(کارکنان حقوق بگیر) در کبک، کانادا پرداخته است.
مردانی که مشاغل پر استرس را گزارش می کنند و معتقدند با دستمزد کم، تلاش زیادی می کنند، در مقایسه با مردان بدون این استرس ها، دو برابر در معرض خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی بودند.
دکتر ماتیلد لاوین-روبیکو، محقق ارشد این تحقیق، واحد تحقیقات سلامت جمعیت و اقدامات بهداشتی بهینه، مرکز تحقیقات لاوال دانشگاه کبک در کانادا اظهار داشت: باتوجه به زمان قابل توجهی که مردم در محل کار می گذرانند، درک رابطه بین عوامل استرس زای کار و سلامت قلبی عروقی برای سلامت عمومی و تندرستی نیروی کار بسیار اهمیت دارد. تحقیق ما بر نیاز مبرم برای پرداختن به شرایط استرس زا جهت ایجاد محیط های کاری سالم تر که به نفع کارمندان و کارفرمایان باشد، تاکید می کند.
این تحقیق حدود ۶۵۰۰ کارمند حرفه ای را به مدت ۱۸ سال، از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸، با میانگین سنی حدود ۴۵ سال و بدون سابقه بیماری قلبی تحت نظر قرار داد. آنان داده های حاصل از نظرسنجی های سلامت و اشتغال را برای ۳۱۱۸ مرد و ۳۳۴۷ زن که در مشاغل مختلف در کبک کار می کردند، بررسی کردند. کارمندان در نقش های مدیریت ارشد، حرفه ای، فنی و اداری در نظرسنجی ها شرکت کردند و افرادی بودند که دیپلم دبیرستان و مدرک دانشگاهی نداشتند.
پژوهشگران داده های مربوط به بیماری قلبی را با بهره گیری از پایگاه های داده سلامت تثبیت شده جمع آوری کردند و از نتایج پرسشنامه های معتبر برای تعیین کمیت استرس شغلی و عدم تعادل بین تلاش و پاداش استفاده کردند.
یافته های این تحقیق موارد ذیل را نشان داد:
• مردانی که استرس شغلی یا عدم تعادل تلاش و پاداش را گزارش کردند، در مقایسه با مردانی که این استرس ها را گزارش نکردند، ۴۹ درصد بیشتر احتمال مبتلاشدن به بیماری قلبی داشتند.
• مردانی که گزارش کردند هم استرس شغلی و هم عدم تعادل بین تلاش و پاداش را تجربه کرده اند، در مقایسه با مردانی که هر دو عامل استرس زا را بطور همزمان گزارش نکرده اند، دو برابر بیشتر در معرض خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی بودند.
• چگونگی تأثیر استرس روانی اجتماعی ناشی از کار بر سلامت قلب زنان معین نیست.
• اثرات ترکیبی استرس کاری و سیستم عدم تعادل بین تلاش و پاداش روی مردان با اندازه اثر چاقی بر خطر بیماری عروق کرونر قلب قابل مقایسه بود.
لاوین-روبیکو اظهار داشت: نتایج ما نشان میدهد که مداخلات با هدف کاهش عوامل استرس زا از محیط کار می تواند خصوصاً برای مردان موثر باشد و نتایج مثبتی برای زنان داشته باشد برای اینکه این عوامل استرس زا با سایر مسائل بهداشتی شایع مانند افسردگی مرتبط هستند.
ناتوانی این تحقیق در ایجاد ارتباط مستقیم بین استرس های شغلی روانی-اجتماعی و بیماری عروق کرونر قلب در زنان، نشان دهنده نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد تأثیر پیچیده متقابل عوامل استرس زای مختلف و سلامت قلب زنان است.




منبع:

1402/06/31
13:12:34
5.0 / 5
358
تگهای خبر: استرس , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه