وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
توجه به کودک و نوجوان در کتابخانه ها مدنظر است
به گزارش عطر و تن، آذربایجان شرقی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نگاه ما در حوزه کتابخوانی و کتابخانه ها کاملا با نیازهای جامعه تنظیم شده است، اظهار داشت: امروز بخش کودک و نوجوان مهم ترین بحث کتابخانه ها بوده و عمده خدمات کتابخانه های جدید پاسخ به این نیاز است.
محمدمهدی اسماعیلی پنجشنبه، یکم تیرماه در آیین بهره برداری از بزرگترین کتابخانه استاندارد آذربایجان شرقی، ضمن اشاره به لحاظ نگاههای نوین در ساخت کتابخانه های جدید، اظهار نمود: در کتابخانه ها ده ها خدمت از جانب کتابداران، این سربازان گمنام حوزه فرهنگ عرضه می شود. کتابداری یک شغل مقدس است و این افراد زحمتکش صرفاً کارمند نیستند بلکه حافظان ارتقای فرهنگ کشور هستند.
به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا، وی ضمن اشاره به بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، اظهار داشت: ایشان موارد مهم را از غرفه داران، تک به تک پرسیده و با غرفه داران صحبت کردند. ایشان، رفتار فرهنگی را در این بازدید به ما مسؤلان فرهنگی آموزش دادند و از طرفی تاکید ایشان در حوزه فرهنگ کشور بر بحث کودک و نوجوان است.
اسماعیلی، توسعه خدمات فرهنگی، هدفگذاری مخاطب کودک و نوجوان و تسهیل در دسترسی به کتابخانه ها را همچون فعالیتهای وزارت فرهنگ در حوزه کتابخانه ها عنوان نمود.
وی ادامه داد: از آغاز دولت سیزدهم تا امروز تعداد کسانی که عضو کتابخانه های عمومی شده اند دو برابر شده است. تعداد حدود ۴۰۰۰ کتابخانه عمومی با ۱۰ میلیون عضو کتابخانه و سه میلیون عضو فعال در کشور داریم که ۴۰ درصد آنها کودک و نوجوان هستند.
وی ضمن اشاره به سفر اخیر ریاست جمهوری به استان، اظهار داشت: در این سفر مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای توسعه و تجهیز مجتمع ها و کتابخانه های استان تخصیص یافت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تکیه بر اینکه مصرف فرهنگی در بین نوجوانان و جوانان وضعیت مطلوبی ندارد، اظهار داشت: برنامه ریزی دولت اینست که بخش کتاب و کتابخوانی رشد یابد.
وی ادامه داد: سرانه مطالعه در کشور ۳۳ دقیقه بدون احتساب مطالعات کتب درسی، آموزشی و ادعیه است که نرخ قابل قبول به حساب می آید.
وی تصریح کرد: قول می دهیم که تا پایان دولت سیزدهم، همه پروژه های حوزه کتابخانه و فرهنگی و هنری را به جای قابل قبول و به بهره برداری برسانیم.
اسماعیلی تصریح کرد: نگاه دولت در حوزه فرهنگ، گسترش عدالت فرهنگی است. ما احتیاج به تعمیق ایمان دینی بین جریان و نسل جدیدمان داشته و دنبال استقرار جامعه ای با سیره و سلوک مومنانه، همان جامعه اسلامی هستیم که یکی از ابزارهای مهم آن هم کتاب و کتابخوانی است.
وی هم چنین در ادامه ضمن اشاره به فروش ۴۰۱ میلیارد تومان و ۳.۵ میلیون جلد کتاب در نمایشگاه اخیر کتاب تهران، اظهار داشت: تمامی افراد از نقاط مختلف کشور می توانستند به صورت آنلاین کتاب های مدنظر خویش را خرید کرده و به صورت مجانی درب منزل تحویل بگیرند که در این حالت، ما کتاب هایی داشتیم که به دورترین و محروم ترین نقاط کشور تحویل داده شدند.
منبع: عطر و تن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب