یافته محققان ژاپنی؛
آب ازن باعث غیرفعال شدن سریع كروناویروس می شود
تحقیقات نشان می دهد آب اُزن به سرعت باعث غیرفعال شدن كروناویروس شده و آنرا تبدیل به یك ضدعفونی كننده كووید۱۹ می نماید.
به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، باوجود آنکه آب اُزن یکی از گزینه های امیدبخش برای ضدعفونی دست در جلوگیری از کروناویروس است، اما تابحال تاثیرات آن بر کروناویروس مطالعه نشده است.
این روزها ژنراتورهای اُزن که از راه الکترولیز عمل می کنند می توانند آب حاوی میزان بالا اُزن تولید کنند.
محققان دانشگاه میازاکی ژاپن در این مطالعه، رشته های ویروسی را در تماس با آب اُزن قرار دادند. غلظت آب اُزن مورداستفاده ۱، ۴، ۷ یا ۱۰ میلیگرم در لیتر بود. مدت زمان قرارگیری ویروس ها در معرض آب اُزن هم ۵، ۱۰ یا ۲۰ ثانیه بود.
یافته ها نشان داد غلظت های ۱، ۴، ۷ یا ۱۰ میلیگرم در لیتر آب اُزن در مدت ۵ ثانیه تماس به ترتیب باعث کاهش غلظت ویروس تا تقریباً ۸۱، ۹۳، تقریباً ۹۷ و ۹۷ درصد شد. در مدت زمان تماس ۱۰ ثانیه هم این کاهش تقریباً مشابه بود.
یافته ها نشان داد استفاده از آب اُزن حاوی غلظت بالا اُزن در مقدار ۷ یا ۱۰ میلیگرم در لیتر، غیرفعال سازی موثری بر روی ویروس ایجاد می نماید اما زمان تماس بیشتر از ۵ ثانیه تأثیر قابل توجهی ندارد.
از آنجائیکه طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، شستشوی دست ها برای جلوگیری از کروناویروس باید بین ۲۰ تا ۴۰ ثانیه بطول انجامد، از اینرو استفاده از آب اُزن به مدت ۵ ثانیه برای ضدعفونی کردن دست ها در شیوه جدید زندگی به مراتب گزینه بهتری خواهد بود.
منبع: عطر و تن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب