سازمان غذا و دارو اعلام كرد

آزمون های دوره ای از غذاهای کترینگ های صنعتی

آزمون های دوره ای از غذاهای کترینگ های صنعتی به گزارش عطر و تن، سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ های فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: باتوجه به لزوم کنترل مستمر کترینگ های صنعتی، با انجام آزمون های دوره ای از غذاهای تهیه شده در این کترینگ ها توسط معاونت های غذا و دارو، انجام آزمایش های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می پذیرد.


به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا، مهندس محمدرضا نصیری گفت: کترینگ های صنعتی که وظیفه تامین وعده های غذایی در مقیاس های بزرگ را بر عهده دارند، یکی از مهم ترین بخش های زنجیره تامین غذا در کشور به شمار می آیند. این کترینگ ها با دامنه کاربرد هواپیمایی، ریلی و آشپزخانه های صنعتی به سبب تامین غذای آحاد جامعه در وضعیت مختلف باید برمبنای ضوابط فنی و بهداشتی کترینگ های غذایی توجه ویژه ای داشته باشند.
وی ادامه داد: برمبنای ضوابط فنی و بهداشتی کترینگ های غذایی در تمامی مراحل تولید، از تامین مواد اولیه تا طبخ، بسته بندی و توزیع غذا، باید بر طبق ضوابط بهداشتی و الزامات ایمنی عمل کنند.
او اشاره کرد: کوتاهی دراین خصوص می تواند سلامت عمومی را تهدید کرده و سبب شیوع بیماریهای ناشی از غذا شود.
نصیری با اشاره به اهمیت حفظ ایمنی غذا در کترینگ های هوایی اضافه کرد: در پروازها، تامین غذای با کیفیت و ایمن خصوصاً به سبب تغییرات ارتفاع و دما بسیار مهم است. استفاده از مواد اولیه مناسب، نگهداری اصولی مطابق با زنجیره دمایی مناسب و بسته بندی متناسب با نوع فرآورده غذایی و آشامیدنی همچون نکاتی است که این مراکز باید رعایت نمایند تا سلامت مسافران تضمین شود.
سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ های فرآورده های غذایی و آشامیدنی در ادامه به نقش کترینگ های ریلی و زمینی در سفرهای طولانی پرداخت و اظهار داشت: این کترینگ ها باید با بهره بردن از تجهیزات به روز، شیوه های بهینه نگهداری و بسته بندی مناسب، کیفیت غذا را حفظ کنند. همچنین، بهداشت محیط و مدیریت پسماند در این مراکز از اهمیت بالایی برخوردارست.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او با ارائه نمونه هایی، غذاهای سالم و ناسالم کترینگی را برای آگاهی عموم مردم معرفی نمود و اظهار داشت: غذاهای سالم شامل مواردی مانند برنج و گوشت کاملا پخته، غذاهای تازه با طعم و بوی طبیعی و بسته بندی هایی تمیز و ایمن هستند. از طرف دیگر، غذاهایی با بوی نامطبوع، بسته بندی های لطمه دیده یا آلودگی های ظاهری و مواد غذایی که در وضعیت نامناسب نگهداری شده اند، در دسته غذاهای نامناسب قرار می گیرند.
نصیری در آخر تاکید کرد: انتخاب کترینگ های مورد تایید سازمان غذا و دارو در کنار نظارت معاونت های غذا و دارو سراسر کشور می تواند نقشی اساسی در ارتقای سلامت عمومی و کاهش مخاطرات تغذیه ای ایفا کند. باتوجه به لزوم کنترل مستمر این امر با انجام آزمون های دوره ای از غذاهای تهیه شده در کترینگ های صنعتی توسط معاونت های غذا و دارو، انجام آزمایش های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می پذیرد.




منبع:

1403/09/25
10:02:41
5.0 / 5
41
تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه