در گفتگو با عطر و تن تشریح شد
آیتم های ۴گانه پایش مستمر نانوایی ها
به گزارش عطر و تن، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلان اینکه نانوایی ها با آیتم های ۴گانه مورد ارزیابی قرار می گیرند، اظهار داشت: برخورد با متخلفان با شیوه های مختلف به انجام می رسد.
دکتر جعفر جندقی در گفتگو با ایسنا، با بیان این که رصد و پایش نانوایی ها جزو وظایف همیشگی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت است، اظهار نمود: نانوایی ها به صورت مرتب و پیوسته مورد رصد و پایش قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه ۴ آیتم برای رصد و پایش نانوایی ها درنظر گرفته ایم، اضافه کرد: نانوایی ها از منظر «بکارگیری مصالح ساختمانی در بنا»، «تجهیزات و ابزار پخت نان»، «بهداشت افراد شاغل در نانوایی» و «مواد پخت نان» در کنترل های وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار می گیرند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: آیتم های ۴گانه رصد و پایش نانوایی ها به دو روش «مشاهده میدانی» و «انجام آزمایش» اجرا می شوند.
جندقی در رابطه با روش انجام آزمایش ها توضیح داد: برخی اقلام از نانوایی ها نمونه برداری می شوند و در لابراتوار ها مورد ارزیابی قرار می گیرند. همینطور برخی نمونه ها در نانوایی ها به وسیله دستگاههای قابل حمل ارزیابی می شوند.
وی با اشاره به اینکه اطلاعات ارزیابی نانوایی ها در دسترس می باشد، اظهار داشت: اطلاعات جمع آوری شده به شکل مداوم به روز می شود. اگر نانوایی ها تخلف کنند، اخطار برای متخلفان صادر می شود. کنترل مسائل بهداشتی نانوایی ها از وظایف مهم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به حساب می آید.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: اگر یک نانوایی تخلف کند، فرصت رفع موارد متذکر شده در اختیار نانوایی قرار می گیرد. برخورد با متخلفان به شیوه های مختلف انجام می شود؛ به نحوی که برخی متخلفان به مراجع قضایی معرفی می گردند. پلمب نانوایی، از دیگر شیوه های برخورد با متخلفان است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب