تغذیه فصلی چیست؟
به گزارش عطر و تن، «جولیا زومپانو»، متخصص تغذیه از کلینیک کلیولند، می گوید: تغذیه فصلی به صورتی همان تغذیه از مواد غذایی محلی است. محصولات محلی بطور معمول مواد مغذی بیشتری دارند، برای اینکه به شیوه طبیعی عمل آمده اند و افراد بلا فاصله بعد از چیدنشان آنها را مصرف می کنند.
به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا، خوردن این مواد غذایی به افراد امکان می دهد تا بیش ترین میزان ویتامین ها و مواد معدنی، پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها را که خطر مبتلاشدن به بیماری را کم می کنند، به دست آورند.
انتخاب مواد غذایی که هر ماه به فور در بازار یافت می شود، راه خوبی برای شروع رژیم غذایی فصلی است، برای اینکه تعداد خیلی از ویتامین ها، مواد معدنی و کربوهیدرات های پیچیده را در دسترس ما قرار می دهند.
«شان هفرون»، متخصص قلب هم می گوید که برای تغییر رژیم غذایی باید ذهنِ بازی داشته باشید. او به افراد سفارش می کند تا از کلم بروکلی و سایر سبزیجات فراتر بروند و میوه ها و سبزیجات متنوع تری مصرف کنند.
به گزارش ایندیپندنت، سفارش کارشناسان این است که به بازارهای محلی بروید و از آن چه در هر فصل ارزانی می شود، بهره مند شوید. با این وجود، کارشناسان هشدار می دهند که تغذیه فصلی تنها راه نیست و برخی مطالعات نشان داده اند که مردم در مناطق سردتر با کمبود مواد مغذی در زمستان مواجه اند. بدین سبب تغذیه سالم و مصرف تمام مواد مغذی برای حفظ سلامت لازم است.
منبع: atrotan.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب