با مصرف این کره التهاب را کاهش دهید

با مصرف این کره التهاب را کاهش دهید به گزارش عطر و تن، خراسان رضوی سیستم ایمنی بدن، وقتی صحبت از پاتوژن ها و مواد مضر به میان می آید، کاملا درحال مبارزه است و هر لحظه، تمام تلاش خویش را می کند تا تعادل را بعنوان سیستم تنظیم کننده حفظ کند همینطور هر زمانیکه صدمه های احتمالی را تشخیص دهد به درستی کار می کند.


هنگامی که سرماخوردگی دارید، سیستم ایمنی بدن شما سلول های التهابی را برای مقابله با آن می فرستد. همینطور امکان دارد وقتی به انگشت شما ضربه وارد شود، متوجه تورم و درد ناشی از التهاب شوید و این مورد بعنوان التهاب حاد شناخته می شود چونکه موقتی است.
مشکلات زمانی رخ می دهد که التهاب مزمن داشته باشید. سیستم ایمنی سخت کوش شما به مبارزه ادامه می دهد و در بعضی موارد امکان دارد با سلول های سالم مبارزه کند و منجر به اختلال خود ایمنی شود. التهاب مزمن همینطور می تواند منجر به بیماری هایی مانند دیابت، بیماری های قلبی عروقی، آرتریت و آلرژی شود. شما با رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع شده و قند تصفیه شده بدن خویش را در معرض خطر التهاب مزمن قرار می دهید. از آنجاییکه کره بادام زمینی دارای برخی مواد مغذی است که برای کاهش التهاب شناخته شده هستند، می تواند بخشی از رژیم غذایی ضد التهابی باشد، با این وجود، نتایج تحقیقات، شواهد تایید کننده کافی در این حوزه عرضه نکرده است.


مواد مغذی موجود در کره بادام زمینی که می تواند التهاب را کاهش دهد
کره بادام زمینی ۲۶ درصد از میزان سفارش شده روزانه نیاسین (ویتامین B۳) برای بدن را داراست و می تواند گردش خون را تقویت کرده و التهاب را کم کند. حدودا ۲ میلی گرم ویتامین D در کره بادام زمینی یافت می شود و بر مبنای نتایج تحقیق سال ۲۰۲۲ که در نشریه Frontiers in Endocrinology انتشار یافت، کمبود ویتامین D امکان دارد با افزایش التهاب ارتباط داشته باشد و مکمل های ویتامین D التهاب را کم می کنند.
سلنیوم، ماده معدنی مهم می باشد که در کره بادام زمینی یافت می شود و بر مبنای گفته موسسه ملی بهداشت، سطوح پایین سلنیوم امکان دارد با سرطان، بیماری های قلبی عروقی و زوال شناختی ارتباط داشته باشد. سلنیوم همینطور از سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی می کند ازاین رو می توانید ۲۴ درصد از مقدار روزانه سلنیوم خویش را از کره بادام زمینی دریافت کنید.
خواص ضد التهابی احتمالی کره بادام زمینی امکان دارد به اسیدهای چرب آن ارتباط داشته باشد. بیشتر چربی تک غیراشباع موجود در کره بادام زمینی از اسید اولئیک به دست می آید که همان اسید چرب موجود در روغن زیتون است. ۶.۳ گرم اسید اولئیک موجود در کره بادام زمینی می تواند التهاب و کلسترول را کم کند.
کره بادام زمینی نسبتا غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است. ۱۰۰ گرم کره بادام زمینی خیلی از ویتامین ها و مواد معدنی را برای بدن ما فراهم می آورد که شامل ویتامین E، ویتامین B۳ (نیاسین)، ویتامین B۶، فولات، منیزیم، مس، منگنز همینطور سرشار از بیوتین است البته دارای میزان مناسبی از ویتامین B، آهن، پتاسیم، روی و سلنیوم هم است. توجه کنید که ۱۰۰ گرم کره بادام زمینی در مجموع ۵۹۷ کالری دارد، ازاین رو کره بادام زمینی در مقایسه با غذاهای گیاهی کم کالری مانند اسفناج یا کلم بروکلی مغذی نیست.
کره بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدان است
مانند خیلی از غذاهای دیگر، کره بادام زمینی حاوی مقدار زیادی مواد مغذی فعال بیولوژیکی است که می تواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد. کره بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند اسید پی-کوماریک است که امکان دارد آرتریت را کم کند البته نتایج بر پایه آزمایش بر روی موش هاست. همینطور حاوی مقداری رسوراترول است که با خطر کمتر بیماری قلبی و سایر بیماری های مزمن در حیوانات مرتبط می باشد. رسوراترول فواید بالقوه بسیاری دارد، باآنکه شواهد انسانی آن هنوز محدود است.


کره بادام زمینی منبع پروتئین خوبی است
کره بادام زمینی منبع انرژی نسبتا متعادل است، ۱۰۰ گرم کره بادام زمینی حاوی کربوهیدرات ها، پروتئین و چربی است. باآنکه کره بادام زمینی نسبتاً غنی از پروتئین است، اما اسید آمینه ضروری متیونین آن کم است. بادام زمینی از خانواده حبوبات است که شامل لوبیا، نخود و عدس هم می شود. پروتئین حبوبات در مقایسه با پروتئین حیوانی از نظر متیونین و سیستئین بسیار کمتر است. کمبود متیونین معمولاً با کمبود کلی پروتئین یا بیماری های خاص همراه می باشد. کمبود متیونین برای افرادی که به صورت کلی از سلامت خوبی برخوردار می باشند بسیار نادر است. از طرفی، تصور می شود که مصرف کم متیونین فوایدی برای سلامتی دارد. نتایج نشان دادند که متیونین امکان دارد طول عمر موش ها را افزایش دهد، اما معلوم نیست که در انسان ها هم به همین شکل عمل می کند یا خیر.
کره بادام زمینی منبع بالقوه آفلاتوکسین است؟
باآنکه کره بادام زمینی کاملا مغذی است، کره بادام زمینی فرآوری نشده، امکان دارد حاوی موادی همچون آفلاتوکسین باشد که برای بدن مضر است به این علت که بادام زمینی در زیر زمین رشد می کند و جایی است که کپک گسترده به نام آسپرژیلوس در آن فعال است. این کپک منبع آفلاتوکسین است و برای سلامتی مضر تلقی می شود.
به قول موسسه ملی سرطان، هیچ شیوع بیماری در رابطه با آفلاتوکسین در ایالات متحده گزارش نشده است، با این وجود، نگرانی هایی در مورد اثرات بلندمدت آفلاتوکسین ها بر سلامتی، بخصوص در کشورهای درحال توسعه وجود دارد. در واقع، بعضی از مطالعات انسانی انجام شده در کشورهای درحال توسعه، قرار گرفتن در معرض آفلاتوکسین را با سرطان کبد، کاهش رشد در کودکان و تاخیر در رشد ذهنی مرتبط دانستند. خوشبختانه، پردازش بادام زمینی به کره بادام زمینی می تواند میزان آفلاتوکسین موجود در محصول نهایی را به میزان قابل توجهی کم کند.


آنچه علم در مورد کره بادام زمینی و التهاب می گوید
دانشکده پزشکی هاروارد رژیم غذایی مدیترانه ای، رژیم غذایی دش (DASH) و رژیم ضد التهابی دکتر ویل را از نظر مبارزه با التهاب جزو بهترین ها می داند چونکه این رژیم ها بر ماهی، میوه ها، سبزیجات، دانه ها و آجیل به علت خواص ضد التهابی آنها تاکید دارند. باآنکه آجیل هایی مانند بادام، گردو و پسته بومی مدیترانه هستند اما کره بادام زمینی در رژیم غذایی ضد التهابی کجا قرار می گیرد؟
نتایج تحقیق سال ۲۰۲۳ که در نشریه Nutrients منتشر گردید شواهد متناقضی را نشان داد که آجیل ها به صورت کلی می توانند التهاب را کاهش دهند و آجیل های خاص مانند بادام و گردو امکان دارد آجیل های ضد التهابی قوی تری باشند. در این تحقیق هیچگاه کره بادام زمینی به علت توانایی خاص آن در مبارزه با التهاب ذکر نشده است و تحلیل و بررسی در سال ۲۰۱۶ در نشریه آمریکایی Clinical Nutrition نشان داد که مصرف آجیل پنج بار یا بیشتر در هفته با سطوح پایین تر نشانگرهای التهابی خاص مرتبط می باشد. حتی اگر بادام زمینی پیوند مشابهی را نشان دهد در این تحقیق، ارتباط یکسانی بین کره بادام زمینی و سطوح پایین تر التهاب وجود نداشت. محققان اعتقاد دارند که فرآوری کره بادام زمینی و گنجاندن مواد ناسالم در فرمول های کره بادام زمینی امکان دارد تا حدودی پتانسیل ضد التهابی کره بادام زمینی را کم کند.
منابع

https: //www.healthline.com

https: //zoe.com




منبع:

1403/02/23
09:08:39
5.0 / 5
447
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه