جندقی عنوان كرد؛
رشد ۲ و نیم برابری بازرسی های بهداشت محیط
عطر و تن: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از رشد فاکتورهای بهداشتی در بازرسی های بهداشت محیط آگاهی داد.
به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، جعفر جندقی، از افزایش دو برابری خیلی از فاکتورهای بازرسی های بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل آگاهی داد و اظهار داشت: امسال در خیلی از زمینه ها و فاکتورهای بهداشتی در عرصه بازرسی های بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی شاهد رشد ۲ تا ۲.۵ برابری بودیم. وی ادامه داد: مقدار مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته که امسال کشف و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شد نسبت به سال قبل ۹۲ درصد رشد داشت. رییس مرکز سلامت محیط و کار افزود: سنجش انجام شده از محیط و مواد غذایی و سطوح با دستگاه های پرتابل ۱۵۵ درصد یعنی بیش از ۲.۵ برابر نسبت به سال قبل رشد کرد. جندقی اظهار داشت: در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ کل بازرسی ها شامل بازرسی از مراکز اقامتی، بین راهی، پایانه های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی نسبت به سال ۱۴۰۲ از رشد ۷۸ درصدی برخوردار شد. وی ادامه داد: بازرسی از مراکز اقامتی ۴۱ درصد و بازرسی از اماکن بین راهی ۳۸ درصد رشد پیدا کرد و تعداد واحدهای صنفی تعطیل شده به سبب عدم رعایت موازین بهداشتی امسال ۳۶ درصد افزایش پیدا کرد. رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: شاخص کنترل کیفی آب و مواد غذایی شامل نمونه برداری میکروبی از آب شرب نسبت به سال قبل ۱۰۰ درصد و کلرسنجی از منابع آب شرب نیز ۱۰۸ درصد رشد یافت. وی با اعلان اینکه بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ از ۸ بامداد تا ۸ شب فعال بوده و بازرسی ها متناسب با شرایط هر استان و شهرستان افزایش می یافت، اشاره کرد: امسال مدت زمان بازرسی ها باتوجه به نظر معاون بهداشت هر دانشگاه از ۱۲ ساعت تا ۲۴ ساعت در ایام اداری و غیر اداری قابل افزایش بود.
منبع: atrotan.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب