جندقی عنوان كرد؛

انجام بازرسی های بهداشتی در آستانه نوروز

انجام بازرسی های بهداشتی در آستانه نوروز به گزارش عطر و تن، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به تشریح بازرسی های بهداشتی در طرح سلامت نوروزی پرداخت.


به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، جعفر جندقی اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط از آغاز برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۳ در بازه زمانی ۱۵ لغایت ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ به صورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، مراکز و اماکن بین راهی، پایانه های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی و نظارت کردند. وی با بیان این که ۵۵۷ هزار و ۴۷۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه مصرف خارج شد، اضافه کرد: در این زمان به صورت متوسط ۲۱۵۵ بازرس در روز در چارچوب ۱۱۳۰ اکیپ بازرسی و نظارتی بر وضعیت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی مراکز اقامتی، مراکز و اماکن بین راهی، پایانه های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت داشتند. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: در این زمان ۳۹۱ هزار و ۶۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۱۴۱ هزار و ۷۴۱ مورد بازرسی از اماکن عمومی صورت گرفته که ۷۳۲۱ واحد صنفی به علت عدم رعایت استاندارد و موازین بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و ۱۷۵۷ واحد هم تعطیل شدند. جندقی اظهار داشت: با تجهیز بازرسان بهداشت محیط به وسایل پرتابل بررسی بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، تعداد ۴۲۰ هزار و ۴۲ مورد سنجش صورت گرفت و تعداد ۶۳۶۱ مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک انجام شد. طرح سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت که از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ شروع شده است، تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه می یابد.


منبع:

1403/01/03
20:41:06
5.0 / 5
294
تگهای خبر: بهداشت , سلامت , فروش , وزارت بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه