شروط سازمان غذا و دارو برای فروش اینترنتی مکمل ها

شروط سازمان غذا و دارو برای فروش اینترنتی مکمل ها عطر و تن: رئیس اداره نظارت، ارزیابی و ثبت مکمل های تغذیه ای، ورزشی و انرژی زا سازمان غذا و دارو با اشاره به ممنوعیت فروش و تجویز مکمل های غذایی در باشگاه ها، در عین حال درباره ی بخشنامه جدید فروش مکمل های غذایی بوسیله فضای مجازی توضیح داد.


به گزارش عطر و تن به نقل از ایسنا، طاهری کاشانی ضمن اشاره به این که در دوسال گذشته هیچگونه فرآورده مکمل وارد کشور نشده است، اظهار داشت: به ‍ طور خاص محصولات نهایی در این زمینه وارد کشور نمی شوند و بیش از ۹۹ درصد از واردات به مواد اولیه ‍ محدود می شود؛ این محصولات در داخل کشور مورد آزمایش قرار می گیرند، برچسب زنی و بسته بندی شده و به بازار عرضه می شوند.

وی ادامه داد: طی سال قبل اداره مکمل نزدیک به ۳ هزار و ۵۰۰ IRC برای شرکت های مختلف تمدید و صادر کرده است.

رئیس اداره نظارت، ارزیابی و ثبت مکمل های تغذیه ای، ورزشی و انرژی زا اظهار داشت: وقتی شرکت یا کارخانه ای می خواهد نمایندگی یک شرکت خارجی را دریافت کند و محصول آن شرکت را بصورت تحت لیسانس تولید نماید، نیاز به گواهی تحت عنوان FSC دارد که مشخص شود محصول در آن کشور مجوز فروش دارد.

طاهری کاشانی درباره ی بخشنامه جدید فروش مکمل های غذایی اظهار داشت: در این بخشنامه تاکید گردیده است که خرید، فروش و عرضه مکمل های غذایی بوسیله فضای مجازی دو شرط دارد؛ در ابتدا مجوزهای آن باید از سازمان غذا و دارو دریافت شود. برخی دیگر از مجوزها هم باید از مرکز توسعه تجارت الکترونیک دریافت شود.

وی ادامه داد: نظارت بر فروشگاه های اینترنتی عرضه کننده انواع مکمل ها، برعهده دانشگاه ناظر و معاونت غذا و داروی آن استانی است که انبار فروش در آن قرار دارد.

رئیس اداره نظارت، ارزیابی و ثبت مکمل های تغذیه ای با اشاره به این که هنگام مراجعه به عطاری ها باید به پروانه کسب آنها توجه کرد، اضافه کرد: عطاری ها فقط مجازند که عصاره، روغن های اصل و برخی عرقیات را به مشتریان عرضه کنند؛ به همین جهت مردم باید توجه نمایند که شرح حال نویسی، تجویز دارو، مشاوره و مواردی چون ماساژدرمانی و طب سوزنی، غیرقانونی در این مراکز هستند. تجویز دارو، مشاوره دارویی و شرح حال گیری تنها توسط پزشک و داروساز صورت می گیرد.

طاهری کاشانی ضمن تاکید به ممنوعیت تجویز، تزریق و توزیع مکمل های ترکیبی توسط مربیان باشگاه ها، اظهار داشت: مربیان تحت هیچ شرایطی حق عرضه پودرهای بدن سازی در باشگاه ها را ندارند و فقط می توانند محصولات را معرفی کنند، تنها محل عرضه مکمل های ورزشی، داروخانه‎ ها هستند.




منبع:

1402/09/22
18:21:56
5.0 / 5
322
تگهای خبر: اینترنت , پزشك , دارو , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
عطر و تن
atrotan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر و تن محفوظ است

عطر و تن

عطر و اودکلن و لباس مردانه و لباس زنانه