معاون فنی مركز بهداشت استان اصفهان:
۲۰۱ مرکز تهیه و عرضه مواد غذایی در اصفهان پلمب شد
به گزارش عطر و تن، معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان اظهار داشت: ایام نوروز امسال 36 هزار و 362 مرکز تهیه و عرضه مواد غذایی استان بررسی و از این تعداد 201 مرکز به سبب رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شدند.
به گزارش عطر و تن به نقل از مهر، علی پارسا پس از ظهر پنجشنبه در جمع اصحاب رسانه، مجموع بازرسی های انجام شده در طرح نوروزی را ۴۸ هزار و ۵۸۴ مورد اعلام نمود و گفت: از این تعداد ۷۲۴ مورد به مراجع قضائی معرفی گشتند.
وی با ارائه آماری از بازرسی های انجام شده در طرح نوروزی اضافه کرد: مجموع مراکز اقامتی بازرسی شده یک هزار و ۸۲۴ مورد بوده که از این تعداد ۱۵ مرکز به مراجع قضائی معرفی و سه مرکز پلمب شد.
معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان همین طور مجموع مراکز و اماکن بین راهی بازرسی شده را برابر ۲ هزار و ۹۸۰ مورد اعلام نمود و اظهار داشت: ۹۲ مرکز به مراجع قضائی معرفی و از این تعداد تعداد ۳۴ مورد پلمب شده است.
پارسا با اعلان اینکه بازرسی از ۲۵۳ پایانه های مسافربری درون شهری و برون شهری انجام شد، اظهار داشت: از این تعداد سه مورد به مراجع قضائی معرفی و یک پایانه پلمب شد.
وی با اشاره به این که ۳۶ هزار و ۳۶۲ مرکز تهیه و عرضه مواد غذایی در روزهای نوروز بازرسی شد، افزود: از این تعداد ۵۶۳ مورد به مراجع قضائی معرفی و ۲۰۱ مرکز پلمب شد.
به گفته معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان در این ایام ۱۰ هزار و ۹۸۸ مورد از اماکن عمومی بازرسی شده که از این تعداد ۵۱ مورد به مراجع قضائی معرفی و ۱۴ مورد پلمب شد.
پارسا مجموع سامانه های آبرسانی بازرسی شده را نیز برابر با یک هزار و ۲۳۴ مورد اعلام نمود و افزود: مجموع بازرسی های مشترک انجام شده با سایر دستگاهها و اتاق اصناف نیز برابر با یک هزار و و ۳۲۸ مورد بوده که ۴۰ هزار و ۲۷۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم و ۷۷۸ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده است.
وی برخورد با دست فروشان را در روزهای نوروز ۷۸۰ اعلام نمود و اضافه کرد: در روزهای نوروز سه هزار و ۵۴۲ مورد نمونه گیری کووید- ۱۹ انجام شد که یک هزار و ۳۵۶ مورد کرونا مثبت بوده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب